Ideas for Life



Art 1



Art 2



Art 3

Luahan idea dan pendapat. Ceritanya: since aku takda exam hari Jumaat, aku pun memantaula blog rakan-rakan aku nih. So bila da sampai kat page yang mempromote komuniti blogger, aku pun telah dicetuskan dengan idea yang ingin dijadikan grafik. Kira dah dapat wahyu setelah melihat wahyu orang lain la jugak~ LOL. Ada harapan dijadikan dalam bentuk tekstil tak? Ahaks.



8 text messages:

eM. said...

art 2 lagik besh!!

Faer/Farhan/Unown F/Gyan said...

Hoho tqtq~

eM. said...

propose lah buat baju blog..

moonsyi said...

i dig the third...oke jom buat baju.

AKU said...

ok,ak da tgok...art1 crowded sgt...art2 mcm kosong sgt plak...aku rse art3 tu best...nt ak try detailkn lg design ko,lg2 kat logo B besar tu,pastu aku wat balik design baju depan...tggu je la design baru yg lebih meletzs nt...huhuhu...

Faer/Farhan/Unown F/Gyan said...

Yeah~ thx korang! Design baru? OK je~ hmm asyik buat baju je, boxer takde? Hahahha~

moonsyi said...

buat 1 sided jer bleh? rasenye lagi murah kot...dpn blkg nie....mmmm

moonsyi said...

haaaaaaaaaaaa x pun wat sticker!

twatter

follow.me.k, i'll follow u later =)

wat.u.missed

chocolates...

BLOGGER TIPS BlogMalaysia.com