MOFO Sakit

Hari ini saya merungut tanpa berfikir panjang dan telah menaip:



Foek la~ Aku baru bangun kul 9 tadi. Rasa cam tgh hangover lepas balik clubbing. Naper? Pasal aku tinggal dalam dunia paling tak logik, Dimensi Universiti. Dalam satu minggu ni, ader beberapa benda diketengahkan. Ada benda-benda penting macam ujian 1 (test 1), ISO, kelas malam, koko dan lain lain. Ada gak benda yang kurang penting macam pertandingan, perayaan, status dan lain-lain. Masalahnya adalah, semua benda ni akan, eh sori, TELAH dirojak kedalam 1 minggu, eh bukan 1 minggu, 4 hari, bermula Jumaat. Sux rite?



So bermulalah sesi persidangan, perbincangan, study, yang akan berakhir pada 12-3 pagi. Bagi yang terer study, good for you, bagi yang kurang, habisla korang. Memang keras bunyinya kan? Tu la realiti sekarang. Lebih lagi bila sekarang ni konsep pengaturan masa berkesan dah tak berkesan. Kenapa? Well sebaik mana kau susun masa kau untuk fit hidup ko, di dalam Dimensi Universiti, akan ada sebuah organisasi yang lebih tinggi dari kau yang akan mengubah balik pengaturcaraan masa kau. Bayang kan meteor, bayangkan bumi: Katakanlah kita dah berjaya elak global warming, WOW dunia dah selamat ke? Eh tengok, ada METEOR! Alamak dia nak hentam kita! POW~ Hancurla apa yang korang dah penat-penat usahakan~ Lebih kurangla camtu kat Dimensi Universiti. Meteor mana kisah apa yang kita dah buat untuk selamatkan Bumi kan? Dia main hentam je kan? So kita maybe kena la buat cam citer Armageddon, pegi kat meteor tu pastu tanam nuklear, pastu letupkan meteor tu dari dalam~ LOL.



Anyway, aku ada kelas kul 10, and skang da kul 10 huhuhu~ Kelas sejam je, tapi lecturer baik so nak pegi. Salam dan salam harmoni~ Solat jangan tinggal~

P/s: Keluar toilet flush, pastu basuh tangan k adik-adik!

2 text messages:

eM. said...

solat tu tiang agama.xpayah nak dikejutkan bgn subuh tuh!!!.dah kul 10 masih sempat berblogging?.

b E e L a t H i R a said...

meteor melanggar bumi??
meteor garden aku tau r..hu3..=))

twatter

follow.me.k, i'll follow u later =)

wat.u.missed

chocolates...

BLOGGER TIPS BlogMalaysia.com