Happy Maal Hijrah ^_^

Assalamulaikum,

Alhamdulillah, kita masih lagi di dunia yang indah dan fana ini, boleh bernafas dan berblogging dan melompat-lompat ke blog pada tahun yang baru ni. So since kita dah diberi peluang dan masa oleh Yang Maha Esa, eloklah kita manfaatkan tahun ini supaya lebih elok daripada tahun-tahun yang sebelumnya. Yela, shoot for the sky la kan? Kalo belum sempurna solat 5 kali sehari, sempurnakan. Kalo yang tu dah sempurna, proceed lak ke solat sunat. Kalo yang tu dah sebati, gi lak ke kiamulai and so on. Biar la ibadah berterusan dan berlumba-lumbalah mencari keredhaan-Nya. Tu jer.

Ingatlah 5 Perkara, sebelum 5 Perkara >_O
Kaya sebelum miskin,
Muda sebelum tua,
Lapang sebelum sempit,
Sihat sebelum sakit,
Hidup sebelum mati.

Yang elok datang dari Allah, yang pelik, tau-tau je la =) Wassalam.

1 text messages:

Asyraf Azizan said...

selamat menyambut maal hijrah 1430

twatter

follow.me.k, i'll follow u later =)

wat.u.missed

chocolates...

BLOGGER TIPS BlogMalaysia.com