Tag-ster *_*

Untuk tulisan PUTIH, highlight gna mouse {saje nak susahkan korang kikiki~}

1. Apa perasaan sekarang?
- Sesak. Too many things to do over the holidays, too little time ~_~
Wish there's an extra month of it, but then it would keep me from the ones i miss at college longer rite? Huhuhu...


2. Saya nak makan
- Papa Johns Plain Cheeze Extra Large Pizza~! NGAAAAAAAAP!!! >_<

3. Saya tak suka
- Harga handphone yang saya nak beli yang masih tinggi
(LG KF360/Ice Cream) >_<


4. Impian saya
- Habis belajar, kumpul duit, kawen, g honeymoon, buat anak, g Haji, retire.
Owh and kebahagiaan didunia and akhirat >_< {parents, me, etc etc}


5. Haiwan yang saya tidak suka
- Bahhabi~ Tak suka sentuh pon {erk!}

6. Saya Harapkan
- Macam-macam. Tapi yang paling penting, diri.
Kalo diri tak boleh diharap, kan susah nak dpt apape?

7. Jika boleh di putarkan masa..
- Tak akan berbuat apape coz jika garis masa diubahsuai, masa depan mungkin berubah so maybe saya tak dilahirkan and korang pon maybe camtu =P
{moral daripada Back To The Future}


8. Saya pada 10 tahun akan datang...
- Tak akan mempunyai buah dada dan seorang suami...{yep!}

9. Handfon saya adalah sebuah...
- Sebagai alat ganti modem kalo internet down.
{actually lagi laju gna henpon drpd gna Streamyx}


11. Saya pernah bercinta sebanyak....
- Erm tak tau ar penah bercinta ke tak coz tak pernah declare pon.
{VIRGINAL ALERT!!! *nenoneno~*}


12. Saya suka pada...
- Seorang gadis yang suka makan ayam >_<

13. Kawan-kawan saya...
- ada 291 mengikut nombor di Facebook saya yang terkini =3

14. Pernah dikhianati?
- Tak kot...

15. Apa yang anda hendak lakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?
- Sesuatu yang melibatkan pisau, klorofom, beg sampah, sungai dan api *wink*

16. Senaraikan 8 orang untuk di tag <-----saje tukar bagi ramai org buat tag abih cepat!!
-awol
-Ima
-Ijak
-Ses
-Bo
-Z
-Adilah Miswan Sono
-Erm Gadis yang suka makan ayam tue {kalo lalu ar kikiki~}

In rerturn for reading, here's something for you guys ^_^

5 text messages:

zahirah ardy said...

hahah~ i don't need to change the text colour. just paste em on Notepad lahhh~ er... a silly question here... am i supposed to post it in Webdings too? -_-" spastik smacam ja :PPP

Fær.han/Unown F/Gyan said...
This comment has been removed by the author.
Fær.han/Unown F/Gyan said...

eyt sori r ek~ bru sedar font len2 kat browser len. I made this post usin ffox and it seemed ok there huhu. Give me another comment if its still erm...unreadable k. Thx~! Oh xyah r gna Webding...mmng spastik pon >_<

eM. said...

aku doakan semoga ur chest get 'heavier' and 'bustier'..
ehemmm...

Fær.han/Unown F/Gyan said...

That...is so WICKED! AWESOME~!

twatter

follow.me.k, i'll follow u later =)

wat.u.missed

chocolates...

BLOGGER TIPS BlogMalaysia.com