Live+blog: odm Bloc watches!


Omg! Nak! Huhu ske gler design jam nie! Cam lego je kan? Harga? Erm RM400 je kowt? Ke RM300... X ingat, tapi chun r. Korang? Ske ke x ske? Praktikal ke x?
*gambar di-snap kat mines shopping fair*

9 text messages:

amieaffriza said...

ermmm ape function jam tu yg unik yg lain dari jam lain??atau sekadar design dia yg unik je?




p/s:ermmm kalo aku la kan..aku x suka dowh..hehe..macam topeng asap jer..>_<

Fær.han/Unown F/Gyan said...

Tahla, aku pown x sure funtion dier. Tgk luar kaca je pown =p Tapi yang pasti, ia boleh menceritakan masa dengan baik pada saat anda melihat mukanya~ =3

Topeng asap? Apakah makna proverb itu? >_<

aDyLLa OmaR said...

h0o..aritu da tgk..kt mines jgk..yg kaler pink n itam tu cun+smart gilew..hee~

jam ni nmpk sporty kot..tp cm x sesuwai je kalo aku pakai~~ngee~

cik tasha =P said...

objek ape ni? objek ape ni? boley makan x? hahaha =P

Hafiz said...

Lubang2 2 ap kejadah nye?

adiwarnatasya said...

Faer unik arr jam tu...
Suka ler...lain dari yg lain kan...
Mak aii harganya punyer ler mahal:)

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@dila-O: Hahaha napelaa pompuan paling suka yang itam+pink tue ek? ^_^ Tapi mmg chuns~ Napelak x seswai?

@cik'Tasha': Jam tanganlaa~

@Hafiz: Haa ada 4 lubang: masa, tarikh, saat ngan erm x ingatla lg 1 tue untuk apa...

@adiwarnatasya: Hahaha unik tu dah memang, just nak pandangan/vote berbaloi ker tak. Hahaha kalo nak taw, harga RM300-400 tue standard dak untuk jam cam ODM, swatch ngan Seiko...ala brand jer =)

agusted said...

kenapa aku nampak cam lego jer?
hehehe
but still cantik lor.

aku pun nak satu la...
*tgk harga* ----- mahalnye...

melupakan hasrat tersebut.

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@agusted: Ahaha interesting kan? Ala bli yang imitaiton dah r. Function sama, rupa pown sama =3 Harga lagi murah, so jage la leklok kerana selalunye barangan murahla yang paling senang rosak =p

twatter

follow.me.k, i'll follow u later =)

wat.u.missed

chocolates...

BLOGGER TIPS BlogMalaysia.com