Cashout Ker Tak? Sikit Pon Duit Gak...*entri kecoh*


Just a screenshot of my first earning ^_^
To cashout, or not to cash out, that is the MONEY TALKING rite, HELLOOO!!! =p *aku ni gila duitkah?* OKla, longstory-short: Aku baru lepas RM50 pertama nuffnang aku...

Huhu akhirnya selepas 2 sem (ye kot) blogging, dapat gak cukup nuff untuk aku cashout *tangisan* Alhamdulillah~ So now soalan cepumasnya, nak cashout dulu ke tak? Dengar-dengar kalo cashout awal, lagi cepat duit masuk...tak taula nak percaya apa, so mintak pendapat korang laa...


Finally,
THANKS FOR THE CLICKS KORANG!
Faer sayang anda SEMUA!

P/s:Huhu rasa nak blanje sumer orang skang *rasa je la kan =p* Takpe, aku akan setia mengklik nuff korang~ Insyallah!

8 text messages:

encik BANGLA said...

jgn cash out lg...tggu ujung bulan, dlm 30hb baru cashout...sbb semue chek januari die start process awal febuari, kirenye xde beza la org yg cash skrg dgn ujung bulan, sbb febuari nt baru die proces~

Fær.han/Unown F/Gyan said...

OIC~ gud2 so bnyk la lagi leh dapat kalo gitu ek~ Thx bangla!

aDyLLa OmaR said...

berblogging slame 2 sem dpt ney ok la tu :))
tahniah2..nanti jgn lupe banje aku..ahakss!

Mr.Chenta said...

aku punya RM1.50
nak cash oout tak? =P

mightymie said...

citer arr camner nak dpt duit nih nak merase gak heh

syahza said...

mine baru 25 sen.. gula2 pun x dpt

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@adylla: Hehehe kalo ko insyallah aku blanje choki-choki =)

@mr.chenta: Kui3 bwatla kalo bleh =p

@mightymie: Insyallah aku buat post tue~

@syahza: Kui3 sabor...aku nie pown lepas stahun baru dapat...

mohdisa said...

haha, bilalah aku nak cecah 50 ni. :P

twatter

follow.me.k, i'll follow u later =)

wat.u.missed

chocolates...

BLOGGER TIPS BlogMalaysia.com