Sehari Sekomik: #5 Mengapa sesetengah wanita tak suka bila dipuji CANTIK oleh laki?


Salam. Sebenarnya dulu saya terduduk dan terpikir, nape kan, kadang-kadang, kalo saya puji pompuan tu cantik, dia cakap bongok la, **** la, kena tampar la, etc etc. Nape kalo saya puji kena marah lak? So saya tanya la expert-xpert relationship kat fesbuk dan present jawapan mereka dalam bentuk komik berwarna-warni lagi c-e-r-i-a :p


Klik ntuk saiz yang lebih besar :)

P/s: Sori ye kalo nampak cincai, lately malas sket nak kaler betol2 :p

12 text messages:

**PriNciPLe_AmZy** said...

Tuan hamba tool apakah yg digunakan oleh tuan hamba utk membuat such a simplu but adorable picture ni?

Fær.han/Unown F/Gyan said...

hehe~ patik guna photoshop lite CS3 untuk mewarna je tuanku~ :) Adorable? Ngee~ thx~!

Farahanani Amhazali said...

sbb mmg x betol pon.

(if org puji aku la..)

hahaha

aDyLLa OmaR said...

aku suka je..puji la~ blerghahah~ *gyla*

Hana Syafiqa said...

hehe...gud effort! big clap for u! =P

i M a Z a i M i said...

ok paan. i'm waiting ni :P cepat!!! :P

farra8979 said...

nice komik... ^_^

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@farahanani: eh yeke x betol? Ke terlalu betol? :p

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@dyla: yela, ko canteks~ :p *sila tutup hidung yg sedang berkembang pesat* kikiki~

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@hana: Mekaseyh! *clap gak*

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@ima: err...betol ker nie? :|

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@farra8979: Thankies! ^_^

twatter

follow.me.k, i'll follow u later =)

wat.u.missed

chocolates...

BLOGGER TIPS BlogMalaysia.com