Sehari Sekomik: #9 Kesalahan Yang Terjadi Pada Faer Di Kelas Pada Tahun Baru~


Cubaan kedua tanpa menggunakan dialog :3

Haih, baru 1st day semalam kelas pada tahun baru da banyak kali silap tulis tarikh ~_~ Tengah rindu lagi 2010 kowt. Ker tak bese lagi hidup dalam 2011? :p

Huhu, perut masuk hangin sebab makan lambat sangat, kan da takleh tido >_< *jam pukul 2.30 pagi skang* Takper, kelas kul 10 pagi kalau hari Selasa :)

Btw, huhu semester dah mula, so Sehari Sekomik mungkin makin jarang la jadinya ~_~ Lagi-lagi bila Faer tak bawak scanner balik universiti O_o

*Publish Post*

10 text messages:

- A i D a N N a D i A - said...

adeh.. lawak la ko ni faer.. hehe..

Farahanani Amhazali said...

hahaha..

standard aa tuh..

mesti ko x nak umur ko bertambah 1 tahun kan??

kan? kan?

i M a Z a i M i said...

rasa mcm angka kosong lg cantik :P

aDyLLa OmaR said...

stendet ar tu~

suly said...

3.11?
bkn 3.1 ker?

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@nedy: kikiki~ tenkiu :>

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@farahanani: erm kalo aku xnak umur aku x btambah, cmane nak dapat bday present? Kikiki~

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@ima: kadang-kadang, cantik macamana pown sesuatu tu, kalo dia dah pergi, tinggalkan jer la :>

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@dyla: kankankan~ stended kan kan kan~ :>

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@suly: kikiki~ aku rasa ko sorang jer yang perasan detail tu, tahniah! *bagi bunga* :>

twatter

follow.me.k, i'll follow u later =)

wat.u.missed

chocolates...

BLOGGER TIPS BlogMalaysia.com