Pay Attention To My New Banner! Yeay! :p

Alhamdulillah, praise to the Lord for giving me the strength and spirit to get over 200 post done and this new simple banner. Thank you also God for giving me ideas to make this working progress, and a family and friends that supports me. Amen :D

P/s: What do you guys think of the new banner?
P/s: It's interactive taw! *padahal 4 bende jer leh tekan :p*
P/s: Please please please tell me if there's any glitch on your side, TQ!

16 text messages:

Farie said...

mak aih mr faer, cooooool sgt.... kt bagi 4 bintang setengah... lagi setengah kalau dpt ajar mcm mane nak buat benda alah banner yg cool macm ni.... baru leh bg lg stengah... hehe

Azraie.Ruslim said...

theres a glitch on chrome here, bila hover to certain button, image dia flip-flop dgn gambar ada mobile phone or bas.

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@farie: waaaaaaaaa mekaseyh :D hahaha aiya nak ngaja insyallah boleh, nanti kalo saya dah abis prepare saya postkan tutorial k, insyallah + amin :D

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@azraie: hahaha thx man! tu ar, one weakness is that you can't hover over the thing too quickly or else it's gonna flicker here and there :( Kena bukak blek nota sem lepas ar nie nampaknya ~_~ Anyhow, thx again dude!

nadia said...

cool beb! leh buatkan utk aku tah? hahaha

nadia said...

uit.. salah taip.. leh buatkan utk aku tak? hehe

Farie said...

can't waait!!!

rubi @ cawan2 said...

watkan utk aku skali~!!

**PriNciPLe_AmZy** said...

#Applaud

camne tu??? ajarla ... *kelip2 mata

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@nadia: ngee upah arr :p

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@farie: doala saya dimurahkan rezeki masa :D

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@rubi: ehem2 upah arrr :D orang da keje mesti buleh upah~

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@ecah: huhu insyallah...doakanla aku dpt rezeki masa :>

rubi @ cawan2 said...

berapa hengget ko nak?
ngan member pon nk berkire. ceit~

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@rubi: hmm minimum RM10 atau big mac :p Ala, tolongla saya, saya nak kembangkan bisnes sya :> Akak kan da berjaya~ kan kan kan~ :p

rubi @ cawan2 said...

gilo gilo gilo :P
big mac pon big mac ar..

twatter

follow.me.k, i'll follow u later =)

wat.u.missed

chocolates...

BLOGGER TIPS BlogMalaysia.com