Sehari Sekomik #11: Jangan Duduk Belakang!!! *Siyesly*


Does this happen to you?

As-Salam and hi again peeps! Today's sketch is about one of the many tebiats buroks practiced by our everyday IPTA students here. I mean, weyh, ko nak turun 1st stop, leh lak ko dok blakang sne nun jauh, pastu bila nak turun gak, mula la ko renang-rempuh sungai manusia yang tengah padat lagi mampat dalam bas tuh :/ Kalo ni bas 2 pintu takpe gak.

Please, NEVER practice this. It destroys the morning mood for others, especially on MONDAYS! Think before you sit, TQ.

P/s: Come on la, ko dah penat-penat siap awal pastu buat camni, kan dah melambatkan trip ko nak gi kelas :| *peringatan kepada diri sendiri*
P/sII: Ingat, tak semestinya setiap kali ada orang lain nak turun sekali di tempat yang ko nak turun.

4 text messages:

**PriNciPLe_AmZy** said...

So true *geleng2 pale...

rindu nak nek bas upm tu...huk~

i M a Z a i M i said...

Hahahahaa!!!

mesti ko pernah wat kan? kekekeke

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@ecah: hahaha tak perlu rindu, BAHAYA! :x

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@ima: eh xderla, not me not me :D

twatter

follow.me.k, i'll follow u later =)

wat.u.missed

chocolates...

BLOGGER TIPS BlogMalaysia.com