Pulangkan Kepala Akuuuuuuuuuu!


Kalo korang letak telinga kat bola tu, korang boleh dengar dia bisik "lepaskaannn aakuuu.."
Tajuk post ni boleh jadi title citer hantu penanggal tak? :D Anyhow, jom tengok beberapa rekaan bola bowling *yep itu adalah BO-LA* untuk kempen 13th Street, sebuah channel Sci-fi horror di German. Agak-agak kalo korang dah habis guna bola ni, korang biar je dalam beg atau letak kat tepi bantal time tido? :P Via [Geekologie]




13th STREET – Bowlingheads (Case Video) from RUOK on Vimeo.

Now let's see how these balls are used. Hehe ada jer yang terkejut time pegang, maybe sebab rasa geli sentuh vaselin yang disapu kat lubang bola tu kowt :P Gotcha!

2 text messages:

Asyraf Azizan said...

wohooo menarik bola boling tu

Fær.han/Unown F/Gyan said...

Hehe menarik kan :) Up sket semangat nak main bowling :P

twatter

follow.me.k, i'll follow u later =)

wat.u.missed

chocolates...

BLOGGER TIPS BlogMalaysia.com